Mäntän Tilausliikenne Oy

Mäntän Tilausliikenne logo.

Mäntän Tilausliikenne Oy tarjoaa joustavat ja turvalliset linja-autokuljetuksia ryhmille, myös matkojen järjestäminen onnistuu. Mäntän Tilausliikenteellä on käytössään 16-, 19-, 22-, 28-, 29-, 49- ja 53-paikkaisia, nykyaikaisesti varustettuja linja-autoja, jotka täyttävät kaikki tämän päivän turvallisuuteen sekä moottorin päästöihin kohdistuvat vaatimukset. Bussikuljetuksen voi tilata joustavasti suuremmalle tai pienemmälle porukalle.

Mäntän Tilausliikenteen työntekijä Toni Rajaveräjä.

Toni Rajaveräjä
Linja-autonkuljettaja/koulukuljetukset

Työ on itsenäistä, mukavaa ja omalla työtavalla voi vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen. Asiakaskontakteja on sopivasti, työtehtävät on mahdollista suorittaa loppuun ja yhteistyö eri tahojen kanssa on sujuvaa. Työyhteisö on tasavertainen. Apua saa tarvittaessa. Koen että voin luottaa työnantajaani, olen tällä hetkellä todella tyytyväinen palattuani sosiaali- ja terveysalalta takaisin kuljetusalalle ja erityisesti nykyisen työnantajani palvelukseen.

Olen opiskellut linja-autonkuljettajan ammattitutkinnon, sekä sosiaali- ja terveysalan tutkinnon (lähihoitaja) sekä vanhustyön erikoisammattitukinnon, osaamisala muistihoitaja.

Asun itse Ruovedellä, pienessä kylässä ja osittain työni valitsen ympäristön mukaan. Mänttä-Vilppulassa on rauhallista ja turvallista työskennellä. Elämä on kiireetöntä ja ympäristö tukee omaa työhyvinvointia.

Vapaa-ajallani teen kotitilan töitä vaimon kanssa, harrastan valokuvausta ja metallinetsintää. Käyn myös kuntosalilla ja kerran viikossa pelaamassa sählyä. Joulua edeltävästi innostun virkkaamaan läheisille.

Me etsimme

Ammattitaitoisia, joustavia ja asiakaslähtöisiä itsenäiseen työskentelyyn pystyviä kuljetusalan ammattilaisia.

Me tarjoamme

Tasavertaisen, luotettavan ja avuliaan työyhteisön.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Linja-autonkuljettaja

Yhteystiedot

Mäntän Tilausliikenne Oy

+358 400 742 743
myynti@mantantilausliikenne.fi


map embed