Alex & Wilis Oy

Hotelli Alexander sijaitsee Mäntässä osoitteessa Kauppakatu 23. Alakerrasta löydät tyylikkään kahvilan, jossa saatavilla aamusta iltaan esimerkiksi kahvilan herkkuja, raikkaita salaatteja, herkullisia uuniperunoita sekä aitoja Angus-burgereita, joissa pihvi on 100% lähilihaa, omistajan Angus-lihakarja tilalta! Hotelli Alexanderin yhteydessä toimii Alex Lifestyle-kauppa, jossa huippumerkeiltä asusteita, vaatteita ja koruja.

Alex & Wiliksen työntekijä Emmi Rautiainen.

Emmi Rautiainen
Vastaanottovirkailija/Kahvilatyöntekijä

Työnkuvani on hyvin vaihtelevaa, mikä tekeekin työstä erityisen kivaa ja mielenkiintoista. Työskentelen pääsääntöisesti Cafe Alexissa, jonka yhteydessä toimii Hotelli Alexander ja Lifestylemyymälä Alex lifestyle. Työtehtäviini kuuluukin kaikkien näiden palveluiden työtehtävät. Hotellilla on aamiainen joka päivä maanantaista- sunnuntaihin, kahvila on auki joka päivä, jolloin myös lifestyle-kauppa on avoinna samojen aukiolojen puitteissa.

Työtehtäviini kuuluu kahvilan tehtävissä asiakaspalvelua, aamiaisen valmistamista, kahvilan tuotteiden valmistusta -ja esille laittoa. Hotellin tehtävissä asiakkaiden vastaanottamista hotelliin, sähköposteihin ja puhelimeen vastaaminen, varauksien kirjaaminen ja välillä siivoukset. Alex lifestylen tehtäviä ovat asiakaspalvelu, uusien tuotteiden syöttäminen koneelle ja verkkokauppaan, myymälän somistaminen ja tuotteiden hinnoittelu.

Työssäni on ehdottomasti parasta huiput pomot Daniel ja Mailis- sekä ihanat työkaverit. Työpaikka itsessään on erittäin viihtyisä ja esteettisesti kaunis- ja koska työ on vielä niin vaihtelevaa, se tekee haasteista ja vaihtelusta pitävälle ihmiselle erityisen mielekästä ja mielenkiintoista.

Olen opiskellut Mäntän lukiossa, jonka jälkeen muutin puoleksi vuodeksi Espanjaan töihin- jonka jälkeen olenkin tehnyt hotelli- ja ravintola-alan töitä Tampereella ja Ruovedellä. Mänttään muutin takaisin 2019, ja Alex&Wilis Oy:ssä työskennellyt nyt puolitoista vuotta.

Mänttä-Vilppula on koti- sekä työpaikkakuntana ihanteellinen, etäisyydet ovat lyhyitä ja palvelut ovat kuitenkin lähellä. Mänttään takaisin muutto oli ajatuksena aika selkeä, perheen ja isovanhempien asuessa täällä.

Vapaa-aikani kuluu mäyräkoirani Lucan kanssa lenkkeillessä ja touhutessa, satunnaisesti käyn myös ratsastamassa ja talven uusimpana harrastuksena onkin ollut avantouinti.

Me etsimme

Luotettavaa ja ammattitaitoista työntekijää, sesonki- ja pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

Me tarjoamme

Yritys tarjoaa työntekijälleen modernin työympäristön ja kannustavan työyhteisön.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Vastaanottovirkailija
Kahvilatyöntekijä

Yhteystiedot

Alex & Wilis Oy

Kauppakatu 23, 35800 Mänttä

Daniel Hlavacek
Puh. +358 500 757 222
daniel.hlavacek@hotellialexander.fi


map html code