Tule töihin Taidekaupunki Mänttä-Vilppulaan!

Tule töihin Taidekaupunki Mänttä-Vilppulaan, joka sijaitsee Ylä-Pirkanmaalla Tampereen ja Jyväskylän puolivälissä, noin tunnin ajomatkan päässä molemmista kaupungeista. Pääset kulkemaan Taidekaupunki Mänttä-Vilppulaan myös junalla, bussilla tai vaikkapa veneellä! Pieni kaupunkimme on ystävällinen ja ottaa uudet asukkaat vastaan lämpimästi. Täällä koko perheen on hyvä elää, palveluita ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia on runsaasti ja ne sijaitsevat lähellä toisiaan. Työmahdollisuuksia Taidekaupunki Mänttä-Vilppulasta löytyy osaaville työntekijöille, ja sekä työnhakijoille että yritystoimintaa pohtiville tarjolla on hyvät palvelut.

Taidekaupunki Mänttä-Vilppulassa viihtyy koko perhe!

www.visittaidekaupunki.fi -verkkosivusto kokoaa yhteen Mänttä-Vilppulan alueen palveluyritykset, majoituspalvelut, ruokapaikat, käyntikohteet, tapahtumat sekä ostosmahdollisuudet. Löydät sieltä myös lisää tietoa paikallisista harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista, luontokohteista sekä aktiviteeteista. Taidekaupunki Mänttä-Vilppulasta löytyy tekemistä koko perheelle!

Mänttä-Vilppulan kaupungin monipuoliset palvelut

www.manttavilppula.fi -verkkosivustolta löydät kaikki Mänttä-Vilppulan kaupungin kaupunkipalvelut, kuten asumiseen ja rakentamiseen, elinkeinoihin, sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä kouluihin ja oppilaitoksiin liittyvät asiat. Sivustolla tiedotetaan myös kaupungin ajankohtaisista asioista.