Tule mukaan Töissä Taidekaupungissa -sivustolle!

Yrityksille

Töissä Taidekaupungissa -sivusto kokoaa yhteen Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan monipuoliset työnantajat helposti löydettäviksi. Sivusto palvelee mahdollisia työnhakijoita ja alueen työnantajia.

Sisältöä lisätään ja sivustoa kehitetään ja päivitetään jatkuvasti. Digitaalista saatavuutta parantava sivusto toimii uutena markkinointialustana paikallisille työnantajille. Yritysten markkinoinnin ja viestinnän tukena hyödynnetään sivustolta kerättävää asiakaskäyttäytymisestä kertovaa dataa.

Maksuton yrityskortti

Töissä Taidekaupungissa -sivuston keskiössä ovat Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan alueen työnantajien yrityskortit. Yrityskortti koostuu yrityksen kuvista, esittelytekstistä, työntekijän kertomuksesta ja työntekijän kuvasta sekä lisäinfosta (esim. osoite, yhteystiedot ym.). Sivuston vierailijat ohjataan yrityskorteista suoraan yritysten verkkosivuille tai yhteyshenkilölle.

Haluatko mukaan Töissä Taidekaupungissa -sivustolle?

  • Ilmoita yrityksesi tiedot, logo ja kuvat yritystietolomakkeella. Vaihtoehtoisesti voit tallentaa muokattavan yritystietolomakkeen tietokoneellesi, täyttää sen ja tallentaa, jonka jälkeen lähetä se logon ja kuvien kanssa osoitteeseen info@mw-kehitys.com.
  • Muista täyttää myös erillinen työntekijän kertomuslomake (Muokattava PDF-tiedosto, tallenna lomake ensin tietokoneellesi, täytä se ja tallenna.) ja liitä se sekä työntekijän kuva yritystietolomakkeella olevaan kohtaan tai lähetä työntekijän kertomuslomake ja kuva osoitteeseen info@mw-kehitys.com.
MW-Kehitys Oy

MW-Kehitys Oy on Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan kehitysyhtiö. Sen tehtävä on kehittää yritysten ja yhteisöjen toimintaedellytyksiä Mänttä-Vilppulassa sekä edistää elinkeinoelämän ja kuntien keskinäistä yhteistoimintaa. Kehitysyhtiö tarjoaa yritysten perustamis-, kehittämis- ja rahoitusneuvontaa sekä sijoittumispalveluita. Asiakkaina ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset ja yrittäjät. Toiminnan tavoitteena on luoda alueelle lisää työpaikkoja ja yrityksiä sekä varmistaa yritysten työvoiman saatavuutta.

MW-Kehitys Oy
Seppälän puistotie 15
35800 Mänttä
info@mw-kehitys.com

Visittaidekaupunki.fi

Visittaidekaupunki.fi -verkkosivusto kokoaa yhteen Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan laajat ja monipuoliset palvelut helposti löydettäviksi. Digitaalista saatavuutta parantava sivusto toimii markkinointi- ja myyntialustana paikallisille palveluyrityksille. Keskiössä ovat palveluyritysten kohdekortit. Pääset maksutta mukaan sivustolle täyttämällä lomakkeen Visittaidekaupunki.fi -verkkosivulla!

Visit Taidekaupunki logo.