Eristyspalvelu P. Nieminen Oy

Eristyspalvelu P. Nieminen Oy logo.

Eristyspalvelu P. Nieminen Oy on vuonna 1987 perustettu perheyritys. Yrityksen pääasiallinen toimiala on teollisuuseristys. Teemme kylmälaitteiden, putkistojen ja varaajien pellitys- ja eristystyöitä. Lisäksi teemme jonkin verran talotekniikan LVI-eristyksiä sekä rakennuspeltitöitä. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt. Osaamisemme erikoisalaa on uretaaniruiskutukset.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vilppulassa Kangasmaan teollisuusalueella, josta käsin toimimme koko Suomen alueella.

Eristyspalvelu P. Niemisen toimistotyöntekijä Hanna Nieminen.

Hanna Nieminen
Toimistotyöntekijä

Työnkuvaani kuuluu kirjanpito, osto- ja myyntireskontranhoito, palkanlaskenta, henkilöstöhallinto sekä kaikki muu mahdollinen ja mahdoton kahvinkeitosta tilinpäätökseen. Olen alanvaihtaja ja opiskelin oppisopimuksella Gradiassa Liiketalouden ammattitutkinnon.

Parasta työssäni on työtehtävien monipuolisuus sekä mahdollisuus suunnitella omaa työtä ja kouluttautua lisää. Lisäksi meillä on loistava työporukka.

Tykkään asua Mänttä-Vilppulassa, koska kaikki tarpeellinen on lähellä. Täällä on meidän perheelle moni asia hyvin. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu laulaminen Mäntän sekakuorossa sekä mahdollisuuksien mukaan lenkkeily, suunnistus ja tanssi.

Me etsimme

Oma-aloitteisia, tarkkoja ja ratkaisukykyisiä työntekijöitä, jotka ovat valmiita reissutöihin. Vaikka avoimia työpaikkoja ei juuri tällä hetkellä ole, aina voi kuitenkin kysyä!

Me tarjoamme

Mielenkiintoisen, haasteellisen ja monipuolisen työpaikan!

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Tekninen eristäjä
Levyseppähitsaaja

Yhteystiedot

Eristyspalvelu P. Nieminen Oy

Virtaintie 26, 35700 Vilppula

Jari Nieminen
Puh. +358 40 581 9600
eristys.palvelu@phpoint.fi

fmovies