Formica IKI Oy

Formica IKI Oy on valmistanut korkeapainelaminaattia, joka tunnetaan myös alkuperäisenä IKI-levynä jo vuodesta 1952 eli yli 70 vuotta. Alun perin Serlachiuksen omistama, nykyisin Formica Groupiin kuuluva tehdas sijaitsee upeissa rantamaisemissa Mänttä-Vilppulan Kolhossa. Formica Group on maailman suurin korkeapainelaminaatin (HPL) valmistaja. Kolhon tehtaan vuosituotanto on noin 4 miljoonaa neliömetriä IKI-levyä, jonka paksuus vaihtelee 0,6 – 20 mm välillä. Liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja tehtaalla työskentelee noin 140 työntekijää. Tehtaan tuotannosta suurin osa menee vientiin, mutta silti Suomen korkeapainelaminaattimarkkinoista Kolhosta tuleva kotimainen IKI-Levy on ylivoimainen ykkönen!

Formica IKI Oy:n työntekijä Tarja Mäkinen ohjaa trukkia.

Tarja Mäkinen
Tuotannon työntekijä

Toimin järjestelijänä puristamolla. Työni sisältää trukilla ajoa, materiaalien tuontia työpisteille ja valmiiden tuotteiden vientiä jatkokäsittelyyn. Tykkään työstäni ja olenkin viihtynyt Formicalla jo 28 vuotta. Yksi suurin syy pitkään työuraani ovat mukavat työkaverit. Alun perin olen käynyt Mäntän ammattikoulussa parturi-kampaaja -linjan. Uusille tulokkaille yhtiössä tarjotaan hyvät perehdytysmahdollisuudet.

Paljasjalkaisena Mänttäläisenä voin sanoa, että Mänttä on parhain paikka asua – kauniit ulkoilumahdollisuudet ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Itse harrastan kuorolaulua Mäntän sekakuorossa. Kokoonnumme kerran viikossa harjoituksiin ja kaksi kertaa vuodessa pidetään konsertit. Mieheni kanssa metsästän pienriistaa. Lapsen lapsia on jo kuusi, joten niistä vapaa-aika täyttyy mukavasti.

Me etsimme

Korkeapainelaminaatin valmistusprosessin eri tehtäviin tuotannon työntekijöitä. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä valmiutta 3-vuorotyöhön. Huomioithan että työtehtävät vaativat fyysistä kuntoa.

Me tarjoamme

Formica IKI tarjoaa vakaan ja viihtyisän työympäristön luonnonkauniissa Kolhon kylässä. Pidämme huolta henkilöstön turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. virkistys- ja kulttuurisaldot, työsuhdepyöräedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Tuotannon työntekijä
Varastotyöntekijä
Käynninvarmistaja
Tuotannon työnjohtaja
Kunnossapidon työnjohtaja

Yhteystiedot

Formica IKI Oy

Tehtaantie 12, 35990 Kolho

Liisa Kotanen
Puh. +358 40 582 6213
liisa.kotanen@formica.com