IS-Technics Oy

IS-Technics on pitkän linjan erityisosaaja teollisuuden kunnossapidossa. Erikoisosaamistamme ovat vaativat koneistukset. Toimimme kunnossapitoprojektissa ratkaisun päätoimittajana, osakokonaisuuksien toteuttajana tai kunnossapidon alihankintapalvelujen toimittajana. Palvelumme tuovat merkittävää säästöä kustannuksiin koska tuotantokatkokset jäävät minimiin, kun työ tehdään paikan päällä, ja rakenteita tarvitsee purkaa vain osin. Tuotantolaitteille saadaan korkeampi käyttöaste ja kapasiteetti sekä pidempi elinkaari.

Teemme töitä, joihin monien osaaminen ei riitä. Menetelmät, koneet ja laitteet, joita käytämme, ovat erikoistarpeisiin suunniteltuja. Meiltä saatte tarpeenne mukaan koko kunnossapidon kokonaistoimituksen, osakokonaisuuksien toteutuksen tai alihankintapalveluja.

Tiesitkö että…
teemme töitä energia- ja prosessiteollisuuteen globaalisti.

IS-Technics Oy:n koneistaja Esa Leppänen.

Esa Leppänen
koneistaja

Toimin IS-Technics Oy:lla koneistajana. Olen opiskellut asentaja-koneistaja-tutkinnon Mäntän ammattikoulussa. Työnkuvaani kuuluu erilaiset jyrsintä-, poraus- ja hitsaustyöt sekä verstaalla että keikkakohteissa.

Työssäni parasta on se, että koneita rakentaessa voi käyttää mielikuvitusta ja työporukka on todella hyvä.

Mänttä-Vilppula asuinpaikkana toimii, vaikka onkin vähän syrjässä kasvukeskuksista. Vapaa-ajallani harrastan elokuvia ja musiikkia.

Me etsimme

Haemme joukkoomme ammattitaitoista henkilöä projektikohtaisiin asennus-/koneistustehtäviin. Työskentelemme kotimaan lisäksi ulkomailla.

Arvostamme manuaalikoneistustaitoja, mittaustaitoa, ahkeruutta, tarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä, positiivista asennetta sekä matkustushalukkuutta. Arvostamme myös koneistusosaamista ja hitsaustaitoa.

Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen jouni.nieminen@is-technics.fi

Me tarjoamme

Tarjoamme osaavan ammattilaisen työympäristön, olemme oman erikoisalamme kärkitoimijoita. Meillä on ammattitaitoinen ja haastaviin töihin tottunut henkilöstö, ja tiimimme pystyy hoitamaan laajatkin projektit. Tarvittaessa lisäresursseja löytyy kumppaniverkostostamme.

Meillä oppii ammattitaitoiseksi ja voi edetä uralla. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Projektikohtainen asennus-/koneistushenkilö
Myyntihenkilö

Yhteystiedot

IS-Technics Oy

Louhimontie 12, 35800 Mänttä

Jouni Nieminen
Puh. +358 40 718 4383
jouni.nieminen@is-technics.fi


google map in wordpress