Javasko Oy

Javasko Oy on alihankintakonepaja, jossa on erikoistuttu suuriin hitsausta ja koneistusta vaativiin rakenteisiin sekä kokoonpanotöihin. Javaskolaisia on tällä hetkellä noin 100 ja toimimme kahdessa toimipisteessä Mänttä-Vilppulassa.

Javasko Oy:n levyseppähitsaaja Ossi Anttila.

Ossi Anttila
Levyseppähitsaaja

Minä teen levy- ja hitsaustyötä ns. yksittäistuotannossa. Yksittäistuotannossa lähes jokainen valmistettava kappale on ainutkertainen, jolloin työ alkaa aina työjärjestyksen suunnittelusta.

Minulle on tärkeää, että saan tehdä työtä käsillä. Pidän myös siitä, että työ on itsenäistä ja että sitä saa tehdä yksin. Koen työni monipuoliseksi vaihtelevien kappaleiden vuoksi. Työkaverit ovat mukavia ja kokeneilta sepiltä saan opastusta aina kun sitä tarvitsen.

Olen suorittanut Mäntän seudun koulutuskeskuksessa (Sasky) kone- ja metallitekniikan perustutkinnon.

Mänttä-Vilppula on ihan sopiva. Pieni, mutta kaikki tarpeellinen löytyy.

Harrastan mielelläni kaikkea, mikä liikkuu ja pärisee, kuten moottorikelkkailua ja moottoripyöräilyä. Iso osa vapaa-ajasta menee koneiden rassaamiseen maatilalla.

Me etsimme

Etsimme CNC-koneistajia, levyseppähitsaajia sekä kokoonpano- ja automaatioasentajia. Meille pääsee myös työharjoitteluun koulutussopimuksella ja oppisopimuksella.

Me tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Järjestämme mielellämme tarvittavat lisäkoulutukset ja tarjoamme työntekijöillemme hyvät työsuhde-edut. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
CNC-koneistaja
Levyseppähitsaaja
Kokoonpanoasentaja
Automaatioasentaja
Materiaalinkäsittelijä
Ohjelmoija
Työnjohtaja
Tilauskäsittelijä
Ostaja
Hitsausinsinööri
Menetelmäsuunnittelija
IT-asiantuntija
Laatupäällikkö
Tuotantopäällikkö
Henkilöstöpäällikkö
Talouspäällikkö
Myyntipäällikkö
Toimitusjohtaja

Yhteystiedot

Javasko Oy

Jokikatu 4, 35800 Mänttä

Päivi Kansanaho
Puh. +358 50 402 9002
paivi.kansanaho@javasko.fi