Justiina Ateriapalvelut Oy

Justiina ateriapalvelut Oy logo.

Justiina Ateriapalvelut Oy on Mänttä-Vilppulan kaupungin ( 83 %) ja Juupajoen kunnan ( 17%) omistuksessa oleva yhtiö, joka valmistaa aterioita Mänttä-Vilppula kaupungin ja Juupajoen kunnan ikäihmisille, Mäntänvuoren Terveyden asiakkaille ja henkilöstöruokailuun, sopimusasiakkaille sekä erilaisiin koulutuksiin, tapahtumiin ja kokouksiin. Keittiöitä on Juupakotiella, Punatulkussa ja Sarapihassa. Yhtiön kaikki keittiöt toimivat valmistuskeittiöinä. Henkilökuntaa on 14 vakituista ja 2-4 määräaikaista sijaista tarpeen mukaan.

Justiina Ateriapalveluiden työntekijä Hasan Tosun annostelemassa porkkanasalaattia.

Hasan Tosun
Ateriapalvelutyöntekijä

Tehtäviini kuuluu keittiön perustehtävät: Astiahuolto, ruuanjako, salaattien valmistus ja ruokien esivalmistelu, tarjoilulinjaston ja kassan hoito. Tehtävissä on tärkeää hyvä yhteistyö muiden työntekijöiden kanssa ja asiakaspalvelu on tärkeää ruokasalissa.

Työyhteisö on mukava. Paljon on työtä, mutta ohjeet on hyvät. Apua saa aina tarvittaessa.

Suomessa en ole käynyt kouluja. Aloitin Justiinassa työn työkokeilulla. Omavalmentajan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen päätin tarttua Justiinan tarjoamaan mahdollisuuteen tutustua suurkeittiötyöhön. Työnantaja kannusti ja ehdotti opiskelua alalle, ja niinpä nyt aloitankin opiskelun oppisopimuksella, ja suoritan alalle vaadittavia tutkinnon osia.

Mänttään muutin kun tulin Turkista. Olen välillä asunut myös muualla. Täällä on mukava ja turvallinen paikka asua perheen kanssa. Työmatka on lyhyt, vain pari sataa metriä. Vapaa-ajallani ulkoilen ja hoidan lasta. Jalkapalloa pelaan joskus.

Me etsimme

Sijaistarpeisiin etsimme läpi vuoden henkilöitä, kesäaikaan tarve on suurin. Työkokeilulla on myös mahdollista tulla katsomaan mitä suurkeittiössä tapahtuu, jos ala kiinnostaa.
Keittiötyön perusasiat tulee hallita ja suomenkielellä tulee selvitä.
Pidemmät ja vakituisemmat paikat laitamme aina TE toimiston sivuille.

Me tarjoamme

Yrityksemme tarjoaa ajanmukaisen työympäristön ja hyvät laitteet. Tulos muodostuu kaikkien yhteisestä panoksesta. Työssä on mahdollista päivittää osaamistaan suorittamalla tutkintoja, näin saadaan valmius vaativimpiin tehtäviin.
Meillä voit edetä kaurapuuronkeittäjästä esimieheksi asti.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Ateriapalvelutyöntekijä
Kokki
Vastaava kokki
Palveluvastaava
Palvelupäällikkö

Yhteystiedot

Justiina Ateriapalvelut Oy

Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä

Tiina Kytömäki
Puh. +358 44 030 3514
tiina.kytomaki@taidekaupunki.fi


google maps widget html