Kitka-Met Oy

Kitka-Met Oy on Vilppulan Kolhossa sijaitseva metallialan yritys. Kitka-Met Oy perustettu vuonna 1992. Tarjoamme monipuolista metallialan osaamista ja palvelua. Teemme muun muassa teollisuuden laiteasennukset ja kunnossapitotyöt, kaikki hitsaustyöt – myös alumiiniin konepajatyöt, koneistustyöt ja hydrauliikkaletkupalvelut.

Tiesitkö että..
meillä on erittäin korkea kiirelähtövalmius koneiden hajoamistilanteissa?

Kitka-Met Oy:n asentaja Janne Kankaanpää tekemässä töitä työpisteellä.

Janne Kankaanpää
Asentaja

Työnkuvani on monipuolinen. Hitsaan, koneistan, asennan ja teen mekaanista kunnossapitoa. Teen paljon keikkahommia, mm. paperi- ja sahateollisuuden parissa. Parasta työssäni ja työyhteisössäni on se, että työ palkitsee, sillä jokainen päivä on erilainen. Aina oppii myös lisää, joutuu pähkäämään ja pohtimaan. Kiva työporukka kannustaa.

Olen suorittanut ajoneuvomekaanikon tutkinnon Mäntässä. Ei oppi ojaan kaada, joten olen suorittanut myös taksiyrittäjäkurssin Huittisissa. Aikuisopiskelijana valmistuin Tampereella raskaan kaluston asentajaksi. Mielestäni Mäntä-Vilppula on loistava paikka asua, ja vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti kalastusta, metsänhoitoa ja metallitöitä.

Me etsimme

Reippaita ja oma-aloitteisia asentajia, jotka pitävät myös keikkahommista, ja osaavat hitsata ja koneistaa. Tärkeintä on työtehtävien osaaminen. Sopiva henkilö osaa hommansa, sellaisia haemme.

Me tarjoamme

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset työtehtävät, joissa oppii ongelmanratkaisukykyä.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Asentaja
Koneistaja

Yhteystiedot

Kitka-Met Oy

Tehtaantie 28, 35990 Kolho

Piia Vesterinen
Puh. +358 40 060 0286 (klo 7.00-16.30)

kitkamet@phpoint.fi

123movies
google maps on your website