Koivulahden Rapukartano

Rapukartano logo.

Koivulahden Rapukartano tarjoaa ainutlaatuiset kokoustilat ja puitteet kokouksille ja yritystilaisuuksille, puhtaan luonnon keskellä. Olipa tarkoitus järjestää johtoryhmän palaveri, isomman ryhmän kokous, asiakastilaisuus tai koulutustilaisuus, Rapukartanosta löytyy moneen tarpeeseen soveltuvia tiloja. Kaikki kokoustilat ovat laadukkaasti ja nykyaikaisesti varusteltu. Rapukartanolla kokouspäivä on elämys ja siihen voi yhdistää myös ruokailut ja vaikkapa erilaisia aktiviteetteja tai saunomista. Rapukartano toimii myös tilausravintolana.

Rapukartano on juhlakartano. Upeat puitteet, ensiluokkainen ja ystävällinen palvelu, luonnonkaunis järvimiljöö – Rapukartanon henki lumoaa vieraansa!

Rapukartanon työntekijä Mia Lahtinen.

Mia Lahtinen
myyntipalvelu, kokousjärjestelyt, vastaanottovirkailija ja tarjoilutyö

Tykkään monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä. Meillä on monipuolisia tilaisuuksia kokouspaketeista hääjuhliin ja yksittäisistä majoittujista aina isoihin tapahtumiin.

Minulla on upea työpaikka järvenrannalla, mukavat työkaverit ja ennen kaikkea ihana asiakaskunta.

Olen käynyt matkailualan perustutkinnon, matkailupalveluiden tuottaja sekä hotelli-, ravintola-, ja catering alan koulutuksen, tarjoilija. Lisäksi olen kouluttautunut työpaikkaohjaajaksi. Minulla on hygienia-, anniskelu,- ja ikärajapassi.

Olen paluumuuttaja Mänttä-Vilppulaan. Tämä on siis syntymäkaupunkini ja kotini. Mäntässä tärkeää minulle on luonto ja vesistö lähellä. Hyvät mahdollisuudet tehdä töitä ja harrastaa. Oma vapaa-aikani kuluukin hevostalleilla ja koiran kanssa ulkoillen. Ilokseni saan olla myös mukana KPK jääkiekon talkootoiminnassa, sillä poikani pelaa joukkueessa.

Me etsimme

Etsimme luotettavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisiin ja vaihtuviin työtehtäviin.

Me tarjoamme

Työ meillä on monipuolista. Mahdollisuus on kehittää omaa ammattitaitoaan asiakaspalvelussa, tarjoilussa, kokkina, hotellin toiminnoissa sekä kerroshoitajan tehtävissä.

Raaka-aineet tulevat läheltä – kulloisenkin kauden mukaan – ja niistä valmistetaan käsityönä tarjoilut. Meillä oppii käytännössä miten ruoka tulee luonnosta.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Myyntipalvelu
Vastaanottovirkailija
Tarjoilija
Kokki

Yhteystiedot

Koivulahden Rapukartano

Rapukartanontie 15, 35700 Vilppula

Mia Lahtinen
Puh. +358 44 5929 429
info@rapukartano.fi


map embed