Koneosapalvelu Oy

Pitää koneet liikkeessä!

Koneosapalvelu on teknisen kaupan moniosaaja. Valmistamme, myymme ja kunnostamme työkoneisiin ja puutavaran käsittelyyn liittyviä laitteita, varaosia ja hydrauliikkaa. VAHVA-kahmarit ja KOPA-telat ovat omia tuotemerkkejämme.

Palvelemme monipuolista asiakaskuntaa, mm. metsä-, maansiirto- ja kuljetusurakoitsijoita, huoltokorjaamoita sekä prosessi- ja sahateollisuutta. Meillä on toimipisteet Vilppulassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.

Koneosapalvelu Oy:n tekninen myyjä Otto Salmijärvi.

Otto Salmijärvi
Tekninen myyjä

Työhöni Koneosapalvelu Oy:lla kuuluu asiakaspalvelu ja teknisten tuotteiden myynti sekä kotimaahan, että ulkomaille. Olen valmistunut ylioppilaaksi Mäntän lukiosta. Alun perin tulin Koneosapalvelulle varastotyöntekijäksi ja olen siitä edennyt tekniseksi myyjäksi. Opiskelen parhaillaan työn ohella ja työnantaja tukee opiskelua.

Työporukassa on hyvä yhteishenki. Työssä on hyvää se, että omalla tekemisellä voi vaikuttaa työhön ja siinä on mahdollista kehittyä.

Mänttä-Vilppulassa on edullista asua ja kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä suhteellisen lähellä on isommat kaupungit Jyväskylä ja Tampere. Täällä on turvallista, rauhallista ja hyvä kasvattaa lapset. Vapaa-ajallani harrastan kitaran soittoa, salilla käymistä sekä valmennan lentopalloa.

Me etsimme

Haemme työntekijöitä, joilla on tavoitteellinen ote työhön, joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta sekä halua oppia uutta. Kokemus liikkuvasta kalustosta on plussaa.

Me tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä teknisen kaupan ja konepajateollisuuden toimialalla. Työyhteisössämme työtä tehdään tosissaan muttei totisena.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Koneistaja
Levyseppähitsaaja
Tekninen myyjä
Asentaja
Työnjohtaja
Tuotesuunnittelija
Toimitusjohtaja

Yhteystiedot

Koneosapalvelu Oy

Teollisuustie 5, 35700 Vilppula

Puh. +358 20 755 1240
info@koneosapalvelu.fi


embedgooglemap.net