Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy

Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy logo.

Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy on luotettava maanrakennusyritys, joka toimii Vilppulasta käsin ympäri Suomea. Ensimmäinen kaivinkone on taloon tullut jo vuonna 1987. Tästä lähtien yritystoiminta on vain laajentunut. Työnjohtajana on toiminut alusta asti toimitusjohtaja Mikko Tiensuu. Vuonna 1997 yhtiömuoto muutettiin toiminimestä osakeyhtiöksi. Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy työllistää hieman alle kaksikymmentä ammattitaitoista työntekijää, joilla on useamman vuoden kokemus maanrakennusalalta.

Päätoimialana Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:llä on tietenkin maanrakennuspalvelut, jonka lisäksi tehdään muun muassa maansiirto-, kaapeli- ja lumitöitä sekä alitusporauksia. Kalustoon kuuluu useita kaivinkoneita, kuorma-autoja ja lavetteja, traktoreita, metsätyökone, poravaunu, roudansulatus vaunu, tiehöylä, 60 tonnimetrin nosturiauto ja vesistöjen sekä tienalituksissa käytettävä navigaattoripora.

Suurin osa töistä keskittyy Pirkanmaan alueelle, mutta on Vilppulasta työmaille lähdetty esimerkiksi Helsinkiin, Poriin tai Saarijärvellekin. Vuosien varrella yrityksellä on teetetty niin isoja kuin pienempiäkin töitä. Työn laadun voi parhaiten huomata siitä, että samat asiakkaat valitsevat Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:n myös uudestaan hoitamaan erilaisia toimeksiantojaan.

Tiesitkö, että…
noin neljännes työntekijöistä harrastaa jollain lailla autourheilua.

Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:n työntekijä Tapio Matinaho työkoneen ohjauskopissa.

Tapio Matinaho
koneenkuljettaja

Ajan kuorma-autoa kuljettaen mursketta ja soraa ja sen lisäksi ajan tiehöylää. Teen kaikenlaisia työtehtäviä, ja työ on monipuolista ja sitä riittää. Ensimmäinen työtehtäväni oli viirojen (suodatinkankaiden) ompelua varten suodatinkangas telineiden tekeminen metallista.

Tulin vuosi sitten töihin ”pariksi viikoksi kesäpojaksi”. Olen tehnyt jo yhden työuran, 40 vuotta, TVH:lla/Destialla. Jäin töihin, kun työn mielenkiintoisuus ja yrityksen ilmapiiri kohtasivat. Opiskelin Mäntän ammattikoulussa vuosina 1973-75 ja valmistuin levyseppähitsaajaksi.

Olen ikäni asunut Mänttä-Vilppulassa, siksi ei voi oikein moittia paikkakuntaa. Töitä on ollut, siksipä ei ole tarvinnut lähteä pois. Vapaa-aikaani kuuluu monipuolinen metsästys ja kilpa-auton rakentelu. Työn alla on Rokkiralli-sarjan Rock Super -luokan kardaani-Volvo.

Me etsimme

Maanrakennustyöntekijää, joka on oma-aloitteinen, ja jonka asenne työhön on kunnossa. Ja sellaista, joka osaa kysyä. Kyllä me neuvomme. Töitä kyllä on.

Rekkakortillisia autonkuljettajia, sekä hyviä ja osaavia koneenkuljettajia. Kriteerinä on C1- tai C-ajokortti. Maanrakennus- ja kuljetustehtävissä odotamme työntekijöiltämme reissutyövalmiutta – ja osaamista lukea työkuvia.

Kannattaa silti kysellä töitä, vaikkei olisi kuorma-autokorttiakaan, mikäli muuten osaa jotain erityistä, jossa ei korttia tarvita. GPS-paikannuksia pystyy käydä tekemässä henkilöautollakin.

Toimistotyöntekijää, jolla on alan koulutusta tai työkokemusta.

Me tarjoamme

Hyvän työpaikan ja paljon töitä. Sellainen työntekijä joka haluaa oppia uutta, saa monipuolista työkokemusta, josta on työelämässä hyötyä. Tarjoamme myös uimahallinkäyttöedun Mäntän uimahallissa.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Toimistotyöntekijä
Kriteerinä työntekijöillä on joko E-ajokortti, C1- tai C-ajokortti.

Yhteystiedot

Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy

Niemeläntie 121, 35700 Vilppula

Risto Tiensuu
Puh. +358 50 348 0139
toimisto@maanrakennustiensuu.fi

divi discount
embedgooglemap.net