Mäntän Apteekki

Mäntän apteekki logo.

Mäntän Apteekki on kooltaan keskisuuri apteekki, joka työllistää apteekkarin lisäksi kymmenisen työntekijää. Palvelulupauksemme on: ”Asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua iloisin mielin sekä kasvokkain että verkossa!”

Apteekkimme henkilökunta osallistuu aktiivisesti täydennyskoulutuksiin, joissa keskitytään lääkehoidon lisäksi myös yksittäisen asiakkaan tilanteeseen paneutumiseen ja siihen, mistä tiedosta kyseinen asiakas kulloinkin hyötyisi eniten. Meillä on koulutettu henkilökuntaa myös terveyden edistämisen näkökulmasta. Kuulumme Liikkujan Apteekkeihin ja järjestämme sen puitteissa aktiviteetteja asiakkaillemme.

Työaikamme ovat hyvin inhimilliset. Palvelemme arkisin klo 9 – 18 ja lauantaisin klo 9 – 14.

Mäntän apteekin työntekijän Johanna Selänpää.

Johanna Selänpää
Lääketeknikko

Olen Johanna Selänpää ja työskentelen Mäntän apteekissa Lääketeknikkona. Oppisopimuksella suoritin Apteekin digiosaaja-Liiketalouden perustutkinnon ja valmistuin syksyllä 2022.

Työnkuvaani kuuluu asiakaspalvelu sekä kassalla että lääkkeettömien tuotteiden parissa. Tavaroiden purku ja paikoilleen laitto, laskutus, inventointi, tilausten teko, edustajien vastaanottaminen, markkinointi sekä facebook-päivitykset kuuluvat myös toimenkuvaani.

Pidän työstäni, koska tykkään olla ihmisten kanssa tekemisissä eikä mikään päivä ole samanlainen.

Me etsimme

Etsimme kesäsijaiseksi farmaseuttia tai farmaseutin oikeudet omaavaa lääkealan ammattilaista. Myös osa-aikatyö tulee kysymykseen.

Tarjoamme kesätyötä myös apteekin avustavissa tehtävissä esim. opiskelijalle tai vastavalmistuneelle nuorelle. Paikka sopii erinomaisesti opiskelijalle, joka on kiinnostunut tutustumaan farmasian alaan apteekin näkökulmasta.

Me tarjoamme

Tarjoamme mukavan työpaikan, kivat työtoverit ja inhimilliset työajat. Käytössämme on nykyaikaiset ohjelmat työskentelyä helpottamassa.
Vakituisille työntekijöillemme ja pidempiaikaisille sijaisillemme tarjoamme mm. virikeseteleitä liikuntaan ja kulttuuriin sekä sairauskuluvakuutuksen.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Tekninen apulainen
Lääketeknikko
Farmaseutti
Proviisori
Apteekkari
Apteekissa voi työskennellä myös
työpaikkakoulutettuja henkilöitä.

Yhteystiedot

Mäntän Apteekki

Itätorikatu 10, 35800 Mänttä

Marja Lehtonen
Puh. +358 3 4747 326
mantan.apteekki@apteekit.net


embedgooglemap.net