Mäntän CNC-Works Oy

Olemme vuonna 1994 perustettu, vaativaan alihankintakoneistukseen erikoistunut konepaja. Yrityksemme sijaitsee Pohjois-Pirkanmaalla, Mänttä-Vilppulassa, logistisesti keskeisellä alueella. Palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti, joustavasti ja täsmällisesti. Vastaamme asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin nopeasti ja kilpailukykyisesti.

Tiesitkö että…
Mäntän CNC-Works Oy:llä on käytössä Det Norske Veritasin sertifioima ISO 9001 laatujärjestelmä sekä Det Norske Veritasin sertifioima ISO 14001 ympäristöjärjestelmä.

Mäntän CNC-Works Oy:n kesätyöntekijä Teemu Myllärinen työpisteellä.

Teemu Myllärinen
DI-opiskelija, kesätyöntekijä

Opiskelen tieto- ja sähkötekniikkaa Tampereen yliopistossa, Hervannassa. Valmistun tietotekniikan diplomi-insinööriksi. Olen ollut kevään ja kesän töissä opiskelun oltua etänä, mutta nyt vain viikonloppuisin kiireapuna.

Minulla ei ole koneistuskoulutusta, vaan olen oppinut työtä tekemällä. Nyt olen jo yksinään yövuorossa ja pärjään hienosti. Vaikka koulutus on plussaa, myös hyvällä asenteella ja oppimishalulla voi tulla töihin ja pärjätä.

Mänttä-Vilppula on ihan ok paikka, täältä löytyy kaikki tarvittava. Olen käynyt koulut, pienempänä ratsastanut, harrastanut jujutsua ja partiota. Vanhempana suoritin musiikkiopistossa kitaransoiton perustason. Harrastan vapaa-ajallani musiikintekoa ja koodausta. Tietokoneet ja tietotekniikka ovat aina kiinnostaneet. Siksi olen osannut tehdä työpaikallani koneisiin ohjelmia jo muutaman vuoden ajan, ennen kuin olin koskaan koneistanut.

Me etsimme

Oppimishaluista, luotettavaa henkilöä CNC-koneistamaan. Työntekijältä toivomme tarkkuutta ja huolellisuutta. Koneistuskoulutus tai -kokemus on plussaa.

Me tarjoamme

Hyvän opetuksen työhön ja jatkuvasti uudistuvan konekannan. Meillä voi edetä, vaikka yrittäjäksi saakka. Olemme joustava työpaikka – esimerkiksi työajoista voidaan neuvotella.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
CNC-koneistaja

Yhteystiedot

Mäntän CNC-Works Oy

Voimankatu 6, 35820 Mänttä

Heli Paarto
Puh. +358 50 354 2731
heli.paarto@cnc-works.fi


embedgooglemap.net