Mäntän Kaukolämpö ja Vesihuolto Oy

Mäntän Kaukolämpö ja Vesihuolto Oy logo.

Mäntän Kaukolämpö ja Vesihuolto Oy on Mänttä-Vilppulan kaupungin omistama, laaja-alaisesti toimiva kaukolämmön ja vesihuollon ammattilainen. Yritys perustettiin vuonna 1988. Hoidamme ydintoimintaamme sujuvasti. Kehitämme kuitenkin toimintaamme jatkuvasti taataksemme asiakkaillemme laadukkaat, häiriöttömät ja edulliset lämmön- ja vedentoimitukset.

Mäntän Kaukolämpö ja Vesihuolto Oy:n työntekijä Samu Nikoskinen kunnallistekniikan asentaja seisoo pakettiauton vieressä.

Samu Nikoskinen
kunnallistekniikan asentaja

Teen monipuolisia vesi- ja viemäritöitä. Vaihdan vesimittareita, teen viemäriverkoston huolto- ja saneeraustöitä sekä ajan pakettiautoa. Teen myös päivystystöitä. Olen opiskellut Mäntän seudun koulutuskeskuksessa ajoneuvoasentajan tutkinnon.

Parasta työssä on työkaverit. Työssä on mukavaa ja koko ajan oppii uutta.

Mänttä-Vilppula on mukava paikka ja maisemiltaan kaunis. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että jään tänne. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Perheemme muutti aikanaan viideksi vuodeksi Ahvananmaalle, jossa kävin peruskoulua. Osaan puhua ruotsia.

Autojen rassaus on mielipuuhaani – Toyotasta Ladaan. Talvisin pelaan ulkojäillä jääkiekkoa.

Me etsimme

Koulutustaustaltaan teknistä (LVI-, prosessi-, tai rakennusteollisuuden puolelta) ja vastaavaa työkokemusta omaavaa henkilöä, jonka IT-taidot ovat hyvällä tasolla ja B-ajokortti löytyy. Mahdolliset turvallisuuskortit luetaan eduksi. Olemme valmiit myös kouluttamaan työhön, joten oppisopimuskoulutus on mahdollista. Henkilönä olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja yhteistyötaitosi ovat hyvällä tasolla. Kestät työssäsi hyvin painetta ja olet järjestelmällinen. Toivomme sinulta vahvaa motivoituneisuutta ja positiivista asennetta työtä kohtaan.

Työ Mäntän Kaukolämpö- ja vesihuolto Oy:lla sisältää osa-alueita sekä kaukolämpö-, vesi- ja viemäriverkostojen saneerauksesta että uudisrakentamisesta. Olennaisena osana ovat myös vesimittareiden vaihdot, verkostojen vuotokorjaukset sekä pumppaamoihin ja vedenottamoihin liittyvät ylläpito- ja kunnossapitotyöt.

Me tarjoamme

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia tehtäviä, ja yhtiömme on sitoutunut henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen. Yhtiössä on käytössä AVAINTA-työsopimus. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia kouluttautua ammatillisesti.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Kunnallistekniikan asentaja

Yhteystiedot

Mäntän Kaukolämpö ja Vesihuolto Oy

Noronkatu 9, 35820 Mänttä

Heikki Tirkkonen
Puh. +358 45 783 79945
heikki.tirkkonen@taidekaupunki.fi

123movies
add google map location to website