Mäntän Klubi Oy

Mäntän Klubi Oy logo.

Mäntän Klubin tarjonnasta löydät majoitusta, tilausravintolan sekä kokous- ja juhlapalveluita. Kesäkaudella Mäntän Klubin ravintola palvelee asiakkaita päivittäin. Mäntän Klubi tarjoaa mahdollisuuden majoittua uniikissa ja historiallisessa ympäristössä.

Thomén veljesten suunnittelema Klubi-rakennus valmistui vuonna 1920 G.A. Serlachiuksen juhlatilaksi. Tänä päivänä kokous- ja juhlapalvelut mahdollistavat tapahtumat sekä juhlat ja koulutukset niin pienelle kuin myös isommallekin seurueelle. Mäntän Klubi on olennainen osa kaupungin historiaa ja pitää sisällään tarinoita vuosikymmenten varrelta. Klubi on toiminut niin juhlatilana, lukuisten merkkihenkilöiden kohtaamispaikkana, painiotteluiden näyttämönä kuin sotasairaalanakin.

ArtHotel Honkahovi sijaitsee muutaman kilometrin päässä Klubista, ja tarjoaa korkeatasoisia majoitus- ja tilausravintolapalveluita ympäri vuoden.

Mäntän Klubin työntekijä Anne-Mari Salmi kattaa pöytää.

Anne-Mari Salmi
hotelli- ja ravintola-alan asiakaspalvelija

Työtehtäviini kuuluu kaikki meillä tehtävät työt lukuunottamatta ruoan laittoa. Pääosin toimin hotellin vastaanotossa sekä tarjoilijana, mutta teen myös huonesiivousta ja valmistan aamiaista sekä jonkin verran myyntipalvelua.

Työni on todella monipuolista ja pitää sisällään monia eri tehtäviä ja paljon asiakaskohtaamisia, joten harvoin tulee montaa samanlaista päivää peräkkäin. Työkaverit on huipputyyppejä, joiden kanssa on ilo tehdä töitä.

Tälle alalle ajauduin vähän vahingossa kesätöiden kautta eikä minulla ole sen vuoksi alan tutkintoa. Olen nimittäin valmistunut auto- ja kuljetustekniikan mekaanikoksi Jyväskylän ammattioppilaitoksesta.

Pienellä paikkakunnalla on hyvät ja huonot puolensa, mutta sijainti on varmaan Mänttä-Vilppulan yksi suurimmista eduista.
Palvelut ovat hyvät paikkakunnan kokoon nähden. Vapaa-aikani kuluu koiran kanssa lenkkeillessä ja dartsin parissa.

Me etsimme

Etsimme useammalle osastolle niin kokeneita alan konkareita, kuin vasta työuransa alussa olevia, hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä. Haemme kokkeja jatkuvalla haulla, ja kesäkaudelle haemme tarjoilijoita/vastaanoton työntekijöitä sekä kerroshoitajia. Annamme mielellämme tarkempia lisätietoja avoimista työpaikoista.

Me tarjoamme

Työtehtävät ovat monipuolisia, ja mukava ja huumorintajuinen työporukka tekee tiivistä yhteistyötä osastosta riippumatta. Työnteko meillä on tiimipeliä.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Tarjoilija/vastaanottovirkailija
Kokki
Kerroshoitaja

Yhteystiedot

Mäntän Klubi Oy

Tehtaankatu 33, 35800 Mänttä

Iris Mäkinen
Puh. +358 40 072 9020
iris.makinen@klubin.fi


google map html generator