Mäntän Pintakäsittely Oy

Mäntän Pintakäsittely Oy on vuonna 1988 perustettu pintakäsittelyn ammattilainen Mäntän Isoniemen teollisuusalueella, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme alihankintapalveluina teräsraepuhallusta, märkämaalausta ja pienimuotoisia kokoonpanotöitä keskiraskaaseen teollisuuteen.

Käsittelemme tuotteet pienistä suuriin, aina 20 000 kg:n painoisiin kappaleisiin asti erittäin korkealla ja valvotulla laadulla. Henkilöstömme pätevyys mahdollistaa myös vaativat sekä laadukkaat Norsok-maalaukset. Oman tuotantomme ohella tarjoamme Frosio-pätevyyden omaavat tarkastajat ulkopuolisiin tarkastustöihin.

Ammattitaito, luottamus ja kumppanuus ovat meillä hioutuneet vuosikymmenten aikana tasolle, joka tunnetaan myös kansainvälisesti. Tuotantosuunnittelumme ottaa huomioon toimivan logistiikan, joustavan palvelun ja ympäristön hyvinvoinnin.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Javasko Oy, TK-Vilmet Oy, Memar Oy, Koneosapalvelu Oy, ABB Oy, Sandvik Oy, Valmet Oy, Millog Oy, Metsä fibre Oy, Garden Denver Oy ja Skoda transtech Oy.

Mäntän Pintakäsittely Oy:n toimistotyöntekijä Camilla Sainio istuu toimistolla.

Camilla Sainio
Toimistotyöntekijä

Työnkuvaani kuuluu tilauskäsittely, tarjouslaskenta ja ostoreskontra.

Olen opiskellut oppisopimuksella liiketalouden perustutkinnon (merkonomi) Mäntässä.

Parasta työssäni on sen vaihtelevuus ja työpaikan hyvä ilmapiiri.

Mänttä-Vilppula on kivan kokoinen paikka asua, ja se sijaitsee sopivan etäisyyden päässä isommista kaupungeista. Vapaa-ajallani harrastan kuntosaliharjoittelua.

Me etsimme

Teollisuus- tai automaalari.

Me tarjoamme

Ammattitaitoiselle teollisuus-/automaalarille, jolla kokemusta vastaavista tehtävistä, tarjoamme mahdollisuutta vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä. Työyhteisössä on hyvä ja välitön henki. Joukossamme on mukava toimia.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Automaalari
Teollisuusmaalari
Toimistotyöntekijä
Tuontantotyöntekijä
Myyntihenkilö

Yhteystiedot

Mäntän Pintakäsittely Oy

Pajatie 6, 35800 Mänttä

Camilla Sainio
Puh. +358 50 348 5884
camilla.sainio@mpkoy.fi

divi discount
iframe google map