Mäntänvuoren Terveys Oy

Mäntänvuoren Terveys logo.

Mäntänvuoren Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kaikki Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Keskeistä Mäntänvuoren Terveydelle on asiakaslähtöisten, vaikuttavien ja kustannustehokkaiden palvelujen tuottaminen hyödyntämällä hyviksi havaittuja toimintatapoja sekä soveltamalla täysin uusia innovaatioita. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Mäntänvuoren Terveys Oy:n työntekijä Jari Savolainen.

Jari Savolainen
Fysioterapeutti (opiskelija)

Teen tällä hetkellä fysioterapeutin töitä kotikuntoutuksessa Mänttä-Vilppula-Juupajoki alueella. Vuoden vaihteen jälkeen alan tekemään fysioterapeutin töitä myös avofysioterapian puolella.

Työssäni parasta on se, että pääsen omalla osaamisellani auttamaan muita ihmisiä. Pidän myös työn monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta sekä siitä, että koen työni olevan merkityksellistä. Fysioterapeutin työ on minulle myös uutta ja mielenkiintoista, ja onnistumisen kokemukset asiakkaiden kanssa ovat palkitsevia.

Olen ollut työyhteisöni jäsen vasta lyhyen ajan, mutta olen saanut kaiken tarvitsemani tuen lähikollegoiltani.

Valmistuin CNC-koneistajaksi Mäntän seudun koulutuskeskuksesta 2003, mutta en ole tehnyt kyseisiä töitä muulloin kuin koulun kesälomilla. Urheiluhierojaksi valmistuin 2019 Carl Wilhelm Akatemiasta ja olenkin siitä asti työskennellyt hieroja/urheiluhierojana Mäntässä. Tällä hetkellä opiskelen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi ja valmistun vuoden 2023 aikana.

Asun Mäntässä lähellä keskustaa, pidän siitä, että välimatkat ovat lyhyitä, koska se helpottaa perheellisen arkea paljon. Mäntästä löytyy myös mielestäni hyvät harrastusmahdollisuudet sekä kaikki tarvittavat palvelut.

Olen aina ollut liikunnallinen ja tykännyt eri urheilulajeista. Liikunkin siis paljon ja vaihtelevasti, mutta erityisesti pallopelit, pyöräily ja kuntosali ovat mieleeni.

Me etsimme

Etsimme sosiaali- ja terveydenhuoltoalan moniin eri työtehtäviin positiivisella ja kehittämismyönteisellä asenteella työskenteleviä työntekijöitä. Meillä on mahdollista opiskella joustavasti uusi ammatti oppisopimuksella esimerkiksi hoiva-avustajaksi, lähihoitajaksi tai toimitilahuoltajaksi.

Avoimet tehtävät löytyvät mol:n sivuilta ja Pihlajalinnan rekry/urasivustolta: Klikkaa sivustolle tästä!

Mäntänvuoren Terveyden sivuilta löytyy myös lisätietoja: Klikkaa sivustolle tästä!

Me tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia sosiaali- ja terveysalan työtehtäviä työntekijän koulutus, osaaminen, mielenkiinto ja kokemus huomioiden. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipassiedun (ePassiflex) sekä paljon muuta. Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi mukaiseksi.

Kannustamme työntekijöitämme myös jatkuvaan oppimiseen ja yrityksessämme on mahdollista edetä uralla omien tavoitteiden mukaisesti.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Lähihoitaja
Hammashoitaja
Laitoshuoltaja
Ohjaaja
Perhetyöntekijä
Palveluvastaava
Suuhygienisti
Fysioterapeutti
Terveydenhoitaja
Sairaanhoitaja
Psykologi
Hammaslääkäri
Lääkäri
Palvelupäällikkö

Yhteystiedot

Mäntänvuoren Terveys Oy

Keskuskatu 2, 35700 Vilppula

Taru Kalela
Puh. +358 44 466 3304
taru.kalela@pihlajalinna.fi


embed google my maps