Metsä Tissue

Metsä logo.

Metsä Tissue – puhtaampaa arkea tekemässä. Olemme yksi Euroopan johtavista koti- ja suurtalouksien pehmopapereiden toimittajista sekä yksi maailman johtavista tiivispapereiden toimittajista. Tuotemerkkimme ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat viidessä maassa, ja työllistämme noin 2 500 henkilöä. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 0,9 miljardia euroa. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia, joka on vastuullisen biotalouden edelläkävijä. Työllistämme Mäntässä paikallisesti noin 400 eri alojen ammattilaista.

Metsä Tissuen työntekijä Susanna Lehtonen ajamassa trukkia.

Susanna Lehtonen
Prosessinhoitaja / trukkikuski

Työskentelen tuotevarastolla tuotannonvastaanotossa, vajaalavakeräilyssä ja lähetystehtävissä. Tuotannon vastaanotossa varastoin jalostelavat oikeaoppisesti paikoilleen. Vajaalavakeräilyssä kerään lavoille asiakkaiden tilaamia yksittäisiä tuotteita. Lähetystehtäviin kuuluu kerätä kuormia siltaan ja lähettää maailmalle. Peruskoulun jälkeen kävin Mäntässä ammattikoulun. Valmistuin levyseppä-hitsaajaksi vuonna 2005. Nyt 2022 työn ohessa sain suoritettua oppisopimuskoulutuksena palvelulogistiikan ammattitutkinnon.

Pidän työni luonteesta. Siinä saa olla sopivassa määrin yksin, mutta tiimissä työskentelykin on mukavaa. Parasta täällä on tuotevaraston yhteishenki. Huonommallakin huumorintajulla meidän sakissa pärjää, työkaverit on mukavia ja auttavaisia. Jokapäivä voi tulla hymyssä suin töihin.

Olen aina asunut Mäntässä enkä voisi edes kuvitella asuvani muualla. Viihdyn täällä pienellä paikkakunnalla, jossa minulla on perhe, työ, ystäviä ja kaunis luonto ympärillä. Mänttä on hieno kesäkaupunki! Vapaa-aikani menee perheen kanssa puuhastellessa. Lapsi ja mies harrastaa jääkiekkoa, joten voisi kai sanoa, että saan siitä osani. Suuri kiinnostuksen kohteeni on true crime -podcastien kuuntelu ja mielelläni käyn kuuntelemassa hyvää musiikkia livekeikoilla. Stand up -keikkoja tänne paikkakunnalle toivoisin, niistä pidän. Uimahallissa tykkään käydä ja uutena kesäharrastuksena skuutilla viilettäminen.

Me etsimme

Etsimme työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin tehtaallamme. Odotamme prosessinhoitajan ja/tai kunnossapitoon suuntautunutta ammatillista koulutusta ja toivomme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta ja joustavuutta. Olet motivoitunut oman ammattitaitosi ja työpanoksesi kehittämiseen. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Me tarjoamme

Metsällä pääset työskentelemään pehmopaperin valmistuksen ja jalostuksen ammattilaisten kanssa jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Metsä Tissue tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä kunnossapidon, paperin valmistuksen ja jalostuksen huippuosaajaksi. Meillä on jatkuva tavoite kehittää ja investoida toimintaamme kestävästi kasvavalla alalla. Tervetuloa yhteistyökykyiseen, innostuneeseen ja osaavaan joukkoon!

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Prosessinhoitaja/käynnissäpitäjä
Asiantuntija- ja työnjohtotehtävät

Yhteystiedot

Metsä Tissue

Tehtaankatu 16, 35800 Mänttä

Tea Palander
HR-Asiantuntija

Puh. +358 40 586 2627
tea.palander@metsagroup.com


add google map to my website