MW-Kehitys Oy

MW-Kehitys Oy logo.

MW-Kehitys Oy on Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan elinkeino- ja kehitysyhtiö. MW-Kehityksen tehtävänä on kehittää Mänttä-Vilppulan kaupunkia, sen elinvoimaisuutta, yritysten toimintaympäristöä ja liiketoimintaa. Tarjoamme kattavaa perustietoa ja kehittämispalveluita aloittaville ja toimiville yrityksille. Toiminnan tavoitteena on luoda alueelle lisää työpaikkoja ja yrityksiä sekä varmistaa yritysten työvoiman saatavuus. MW-Kehitys on asiantuntijaorganisaatio joka auttaa kehittämis- ja liiketoimintamahdollisuuksien etsimisessä ja osallistuu rahoitusratkaisujen rakentamiseen sekä sopivien toimitilojen löytämiseen.

MW-Kehitys Oy:n projektipäällikkö Tiina Harjuhahto-Hietaranta.

Tiina Harjuhahto-Hietaranta
projektipäällikkö

Toimin projektipäällikkönä ”Mustanlahden älykäs, kestävänkehityksen teollisuusalue” -hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on luoda Mustanlahden teollisuusalueesta nykyaikainen, tulevaisuuteen suuntaava, älykäs ja kestävän kehityksen periaatteita noudattava monimuotoinen ja laajeneva teollisuuden keskittymä. Alueelle suunnitellaan ja kartoitetaan mm. uusiutuvan energian kestävän kehityksen nykyaikaisia ratkaisuja. Olen koulutukseltani prosessitekniikan insinööri ja sen lisäksi olen suorittanut kiertotalousasiantuntijan koulutuksen Tampereen yliopistossa.

Työssäni on parasta saada olla mukana kartoittamassa uusia ekologisuuden ja kestävän kehityksen ratkaisuja yrityksille. Ja päästä seuramaan alan kehitystä niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Työyhteisöni rento, avoin, toiset huomioonottava ja meillä on hyvä yhteistyöhenki. Tarpeen tullen myös huumoria löytyy.

Olen työskennellyt Mänttä-Vilppulassa jo opiskeluaikoina ja valmistumisen jälkeen. Täältä löytyy hyviä työpaikkoja ja itselleni ainakin sain alaani vastaavaa työtä. Mänttä-Vilppulassa on paljon luontoa ja siihen liittyviä harrastuksia. Asumiseen liittyviä palveluja on sopivasti. Tarvittaessa muita palveluita löytyy Tampereelta tai Jyväskylästä. Liikenneyhteydet saisivat olla kehittyneemmät. Tämän hetken harrastukseni ovat luonnossa liikkuminen ja lukeminen.

Me etsimme

Haasteita pelkäämättömiä, monitaitoisia, elinkeinoelämän ja yrittäjyyden tuntevia asiantuntijoita, jotka ovat valmiina sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin alueen elinkeinoelämän kehittämisessä.

Me tarjoamme

Haasteellisia työtehtäviä näkyvällä paikalla kehittämisen eturintamalla. Työympäristömme on innostava, mukava ja joustava, ja tuemme työntekijöidemme kouluttautumismahdollisuuksia ja uuden oppimista.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Sisällöntuottaja
Hallintosihteeri
Suunnittelukoordinaattori
Kiinteistömestari
Hankeasiantuntija
Yritysasiantuntija
Projektipäällikkö
Kehitysjohtaja
Toimitusjohtaja

Yhteystiedot

MW-Kehitys Oy

Seppälän Puistotie 15, 35800 Mänttä

Otto Huttunen
Puh. +358 50 441 3249
otto.huttunen@mw-kehitys.com


put google maps on your website