Neste Mänttä

Neste logo.

Neste Mänttä on monipuolinen huoltoasema, josta löydät AD-autokorjaamopalvelut, autonhoitotuotteet, peräkärryt ja pikapesut. Lisäksi samasta rakennuksesta löytyy A-Katsastus ja Ajovarman palvelut. Kahvilasta löydät kahvilatuotteiden lisäksi Xmeal-hampurilaisateriat ja Veikkauksen palvelut.

Tiesitkö että…
olemme Mäntän ainoa palveluasema.

Neste Mäntän huoltamotyöntekijä Heidi Ahonen.

Heidi Ahonen
huoltamotyöntekijä

Työnkuvaani kuuluu pikapesujen myynti, autohuoltotarvikkeiden myynti, Veikkaus ja kaikki kahvilatoimintaan liittyvät tehtävät sekä kahvilassa myytävien tuotteiden valmistus. Työssäni on parasta kivat työkaverit, mukavat asiakkaat ja työ-ajat.

Olen valmistunut Mäntän seudun koulutuskeskuksesta ravintolakokiksi.

Mänttä-Vilppula on mukava paikka asua. Tarjolla on monipuolisia palveluja kaikkiin tarpeisiin. Plussaa on vielä sijainti, keskellä Suomea. Vapaa-aikani menee mukavasti hevosharrastuksen parissa ulkoillen.

Me etsimme

Etsimme ensi kesäksi kahvila-huoltamotyöntekijää, ravintola- ja kahvila-alan koulutus ja/tai työkokemus eduksi. Hygieniapassi vaaditaan. Lisäksi eduksi luetaan Veikkauksen pelituotteiden ja kassan hallinta.

Me tarjoamme

Mäntän ainoan palveluaseman dynaamisen työympäristön, mukavat työkaverit ja kivan työilmapiirin. Neste Mänttä on autoilijan paras kaveri, siksi työ on monipuolista ja antoisaa.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Kahvila-huoltamotyöntekijä

Yhteystiedot

Neste Mänttä

Pieskantie 2, 35800 Mänttä

Juha Kivimäki
Puh. +358 3 474 2876
pieskanhuoltamo@phpoint.fi

fmovies
adding google maps to wordpress