Pirkanmaan CNC-koneistus Oy

Pirkanmaan CNC-koneistus Oy (PCK) on 2008 perustettu metalliteollisuuden alihankintaan keskittynyt konepaja. Tuotantotilat ovat Mänttä-Vilppulassa Isonniemen teollisuusalueella.

Valmistamme laadukkaita metalliteollisuuden tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Joustavuuden ja toimitusvarmuuden takaamme neljän yrityksessä työskentelevän ammattitaitoisen osakkaan voimin. Meillä on nykyaikaiset tehokkaat työstökoneet, joilla koneistamme lähes kaikkia metalleja alumiinista vaikeasti koneistettaviin erikoisteräksiin. Hoidamme myös materiaalihankinnat, pinta- ja lämpökäsittelyt, kiilaurat yms. laajasta toimittajaverkostamme. Kasvamme ja kehitämme toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Asiakkaitamme ovat mm. vaihteiden valmistajat.

Tiesitkö että…
Pirkanmaan CNC-koneistus Oy irrottaa teräksestä lastua yli 365 000 kg vuodessa.

Pirkanmaan CNC-koneistus Oy:n koneistaja Eero Koivu työpisteellä.

Eero Koivu
Koneistaja

Työnkuvaani kuuluu metallikappaleiden koneistus piirustuksien mukaan valmiiksi ja CNC-koneen ohjelmointi. Olen suorittanut asentaja-koneistajatutkinnon Mäntän seudun koulutuskeskuksessa.

Työyhteisöni on hyvä pieni porukka, jossa mahdollistuu itsenäinen työskentely. Kivaa on myös tuotteiden vaihtuvuus ja joustava työaika.

Mänttä-Vilppula on rauhallinen paikka, ei ruuhkia – ja asumisen hintataso on alhainen. Vapaa-ajallani pelaan sulkapalloa ja soittelen kitaraa.

Me etsimme

WinCAM-ohjelmointitaitoista koneistajaa Fanuc-ohjauksella varustetuille sorveille. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + CV sähköpostitse osoitteeseen: ilpo.lahtela@pck.fi.

Me tarjoamme

Hyvän työpaikan kehittyvässä nykyaikaisessa konepajaympäristössä, sekä mukavan rennon ilmapiirin pienehkössä työyhteisössä.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
CNC-koneistaja

Yhteystiedot

Pirkanmaan CNC-koneistus Oy

Lekatie 11, 35800 Mänttä

Ilpo Lahtela
Puh. +358 50 563 9578
ilpo.lahtela@pck.fi

putlocker
google map on web page