Ravintola Gösta

Ravintola Gösta logo.

Ravintola Gösta ja Serlachius-museot Taidekaupunki Mänttä-Vilppulassa tarjoavat elämyksiä hyvän ruoan, taiteen ja historian ystäville. Laadukas ravintola, palkittu arkkitehtuuri ja kaunis suomalainen järviluonto täydentävät museovierailun.

Ravintola Göstan keittiömestari Tomi Kinnunen ravintolan keittiössä.

Tomi Kinnunen
keittiömestari

Työnkuvaani kuuluu ravintolakokin työtehtävät ja päivittäisesimiehenä työskentely. Työhöni kuuluu mm. ruokalistasuunnittelua, sekä tuotekehitystyötä eri osa-alueilla. Olen aloittanut AMK restonomitutkinnon Mikkelissä, Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmassa.

Työssäni on parasta ihmiset ja avoin ilmapiiri. Tämä koskee niin ihmisiä sekä työympäristöä. Vapaus tehdä ja kokeilla asioita sekä olla innovatiivinen. Työskentely taidemuseossa antaa inspiraatiota moniin työssäni tekemiini asioihin. Taidesauna tuo myös nyt uutena kohteena uusia tuulia omaan työhöni. Taidesaunalla asiakkaiden kanssa ollaan ”intiimimmässä” tilassa, kuin ravintolasalissa, ja asiakaskohtaamiset sekä keskustelut ovat sen vuoksi usein avoimempia.

Vertaan Mänttä-Vilppulaa kotikuntaani Oriveteen ”pienenä isona kaupunkina”. Palvelut ovat hyvät ja rauhallinen paikka olla. Silti saavutettavuus ympäri Suomea on huippuluokkaa. Harrastuksiini kuuluu mm. kalastus, mökkeily, musiikki sekä luonnossa liikkuminen.

Me etsimme

Ravintola Gösta hakee kesäkaudeksi iloiseen joukkoonsa kokkeja ja tarjoilijoita sekä hovimestaria.
Ravintola Göstan kesäkausi alkaa kesäkuussa ja jatkuu syyskuun alkuun. Ravintolan kesä koostuu päivittäisen toiminnan lisäksi kesän kulttuuritapahtumista. Kuvataideviikot, Mäntän Musiikkijuhlat sekä legendaarinen Mänttä Food Festival ovat kesän kohokohtia tänäkin vuonna.
Ravintola Gösta palvelee asiakkaitaan museon aukioloaikoina, viikon jokaisena päivänä klo 10–18. Kyseessä on siis päivätyö.

Me tarjoamme

Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön kauniissa miljöössä. Osaava ja tiivis työyhteisömme perehdyttää uudet ammattilaiset toimintatapoihimme. Töitä teemme yhdessä jokaisen panosta arvostaen.
Meillä työskennellään Ravintolassa, kesäkahvilassa sekä taidesaunalla. Työssä pääsee palvelemaan ja näkemään erilaisia tilaisuuksia monipuolisesti.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Tarjoilija
Kokki
Keittiömestari
Ravintolapäällikkö

Yhteystiedot

Ravintola Gösta

Joenniementie 47, 35800 Mänttä

Henry Tikkanen
Puh. +358 40 708 5572 (ravintolan numero)
ravintola@ravintolagosta.fi

divi discount
embed map in gmail