Refimex Machinery Oy

Enemmän kuin nykyaikainen konepaja.

Refimex on enemmän kuin nykyaikainen konepaja. Tarjoamme sorvaus-, jyrsintä ja koneistuspalveluja. Ammattilaisemme hallitsevat haastavimmatkin materiaalit ja CAM-osaamisemme mahdollistaa modernien 5-akselisten työstökoneiden tehokkaan toiminnan. Hyödynnämme yhä enemmän robotiikkaa ja automaatiota asiakaskohtaisiin tarpeisiin.

Vuonna 1988 perustettu yritys on kasvanut metalliteollisuuden vahvaksi tekijäksi. Omistajat ovat alusta saakka olleet mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa, mikä näkyy muun muassa välittömänä ilmapiirinä, pitkinä työsuhteina ja tiiviinä kumppanuussuhteina asiakkaisiin ja toimittajiin.

Refime Machinery Oy:n koneistuksen työnjohtaja Joonas Kallioniemi työpisteellä.

Joonas Kallioniemi
Koneistuksen työnjohtaja

Työssäni pyritään pitämään tuotanto mahdollisimman sujuvana ja siinä joutuu usein ratkomaan ongelmia, joita tuotannossa tulee vastaan. Työ on vaihtelevaa ja uusia haasteita tulee viikoittain. Työporukassa on hyvä henki ja kaikki tulevat toimeen keskenään. Toisilta työntekijöiltä uskaltaa kysyä apua ja neuvoa – niitä myös saa.

Olen valmistunut ylioppilaaksi Mäntän lukiosta, minkä jälkeen valmistuin Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta metallialan artesaaniksi. Metallialan opinnot pitivät sisällään myös koneistusopintoja. Nykyisin suoritan työn ohessa konetekniikan insinööriopintoja Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Mänttä-Vilppula on rauhallinen paikka elää ja työskennellä. Täältä löytyy perheelliselle suurin piirtein se mitä tarvitsee. Harrastan erilaisia puu- ja metallikäsitöitä sekä musiikkia. Harrastukset tosin ovat välillä tauolla iltaopiskeluiden takia.

Me etsimme

Etsimme lisää motivoituneita metallialan ammattilaisia riveihimme. Koneistajaksi opiskelevat, vastavalmistuneet ja pitkän linjan ammattilaiset, ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle nykyaikaisen ja viihtyisän työpaikan. Päivittäinen siisteys ja järjestys on luonnollinen asia Refimexillä. Miellyttävä ja moderni työympäristö takaa työntekijöiden viihtyvyyden. Työntekijöiden hyvinvointi on meille kunnia-asia. Monipuolinen konekantamme mahdollistaa henkilöstön jatkuvan kehittymisen.

Olemme joukkue, jonka päivittäinen tehtävä on vastata tehokkaasti asiakkaidemme odotuksiin.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Koneistaja
Varastotyöntekijä
Toimistotyöntekijä
Varastopäällikkö
Työnjohtaja
Tuotantopäällikkö
Ostopäällikkö
Talouspäällikkö

Yhteystiedot

Refimex Machinery Oy

Porakatu 2, 35800 Mänttä

Mika Nieminen
Puh +358 40 560 1917
mika.nieminen@refimex.fi

fmovies
google maps embed html