Runtech Systems

Runtech Systems on sellu- ja paperiteollisuudelle räätälöityjen järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Runtechin patentoimia ratkaisuja ovat energiatehokkaat tyhjiöjärjestelmät ja lämmöntalteenotto, ajettavuuden optimointi, vedenpoisto- ja kaavarointiratkaisut sekä köydetön päänvienti.

Vuosien käytännön paperinvalmistusosaaminen erottaa Runtechin perinteisistä laitteistotoimittajista. Integroidut ratkaisumme johtavat merkittäviin käyttökustannussäästöihin, koneen ajettavuuden ja tuotteiden laadun paranemiseen. Nykyään Runtech on osa Ingersoll Randia.

Runtechin palveluksessa työskentelee noin 100 henkeä, pääosin Suomessa, mutta myös Kiinassa, Yhdysvalloissa ja kotitoimistoilta käsin useissa Euroopan maissa. Oman myyntitiimin tukena meillä on kattava agenttiverkosto. Toimipisteemme sijaitsevat Kolhossa, Kotkassa ja Turussa.

Tiesitkö että…
Meillä työskentelevät edesmenneiden Matti Nykäsen ja Jukka Virtasen kaimat!

Runtech Systemsin komposiittityöntekijä Eikka Hurme työpisteellä.

Eikka Hurme
Komposiittityöntekijä

Työnkuvani on ”jokapaikan höylä”. Tehtäväni vaihtelevat hiilikuitu pregregin leikkuiden suunnittelusta/leikkaamisesta niiden laminoimiseen sekä loppukokoonpanoon. Olen myös Kolhon yksikön työsuojeluvaltuutettu. Olen opiskellut muovi- ja kumitekniikan komposiittipainoitteisen perustutkinnon Jämsänkosken ammattikoulussa.

Parasta työssäni on monipuolisuus. Harvoin on useampaa päivää saman tehtävän ääressä. Työyhteisön parhaita puolia on rentous – töissä saa olla omana itsenään eikä tarvitse esittää muuta.

Kolhossa tunnen oloni kotoisaksi, koska se on samankokoinen kylä kuin Halli, josta olen kotoisin. Mielelläni kuljen täällä töissä Jämsästä saakka. Harrastan vapaa-ajallani monipuolisesti eri urheilulajeja, esimerkiksi sulkapalloa, frisbeegolfia ja lenkkeilyä.

Me etsimme

Toimipisteemme Kolhossa etsii osaajaa KOKOONPANON tehtäviin komposiittituotteiden kokoonpanotiimiin. Etsimme näppärää, ratkaisukeskeistä taitajaa, joka pystyy sekä itsenäiseen että tiimityöhön. Työtehtäväsi koostuvat pääosin komposiittituotteiden kokoonpanosta muiden työtehtävien rinnalla. Aiempi koulutus alalta ei ole välttämätöntä, mutta aiempi kokemus kokoonpanotyöstä esimerkiksi metallialalla on suuri etu. Edellytämme CAD -kokoonpanokuvien lukutaitoa.

Haussa projektipäällikkö. Projektipäällikkönä osallistut projektin toteuttamiseen projektin alusta aina järjestelmätoimitusten lopulliseen hyväksymiseen loppuasiakkaalle. Työtä tehdään yhdessä projektisuunnittelijoiden sekä käyttöönottotiimin kanssa. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Me tarjoamme

Kanssamme sinulla on mahdollisuus toteuttaa potentiaalisi ja tulla globaalin tiimimme tärkeäksi jäseneksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Laadukkaat ja arvostetut tuotteemme sekä kilpailukykyinen palkkaus lisäävät työtyytyväisyyttäsi.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Komposiittityöntekijä
Asentaja
Käyttöönottoinsinööri
Projekti-insinööri
Projektipäällikkö
Myyntipäällikkö
Markkinointipäällikkö
Tuotekehitysinsinööri

Yhteystiedot

Runtech Systems

Kastarintie 27, 35990 Kolho

Timo Mäkelä
timo.makela@irco.com


embed map in gmail