TK-Vilmet Oy

TK-Vilmet Oy on Mänttä-Vilppulassa toimiva keskiraskaan hitsauksen ja koneistuksen alihankintakonepaja, joka valmistaa kone- ja laiterakenteita sekä komponentteja asiakkaiden tarpeiden mukaan asennusvalmiiksi tuotteiksi tai kokonaisuuksiksi. Palveluihimme kuuluvat myös vaativat valukoneistukset (nuorrutusteräsvalut ja rautavalut). Tuotteitamme ovat mm. erilaisten runko-osien ja teräsrakenteiden, vaihdelaatikoiden, lohkojen, pesien ym. valmistus alihankintana.

TK-Vilmet Oy:n juuret vievät vuoteen 1981, jolloin perustettiin Vilppulan Metalli Ky. Tänä päivänä kuulumme LEKO Group -konserniin, jonka yritykset yhdessä pystyvät tarjoamaan entistä suurempia kokonaisuuksia kansainvälisille asiakkailleen. Meillä on paikkakunnalla erittäin hyvä lähialueyhteistyö, ja hankimmekin pintakäsittelyn ja muun tarvittavan vakiintuneilta kumppaneiltamme. Konekantaamme investoimme jatkuvasti.

TK-Vilmet Oy:n koneistaja Timo Hytönen työpisteellä.

Timo Hytönen
Koneistaja

Toimin koneistajana. Olen opiskellut kunnossapidon ammattitutkinnon, ja työt TK-Vilmetillä aloitin aikanaan oppisopimuskoulutuksessa.

Teen avarruskoneistusta, esimerkiksi Valmetin laakeripesiä. Lisäksi työni sisältää ohjelmointia, konehuoltoa sekä työnohjaajana opastan nuorempia työntekijöitä.

Työssäni parasta on joustavuus, kun on lapsia. Työyhteisössä on hyvä henki ja kenen tahansa luo voi mennä apua pyytämään. Hyvää työssäni on myös se, että tarjolla on monipuolisesti erilaisia töitä, ja aina voi oppia lisää. Uudet työt ovat mukavia. Harvoin on kahta samanlaista laakeripukkia.

Mänttä-Vilppula on nuorille ja lapsiperheille hyvä paikka asua, ja harrastusmahdollisuuksiakin on monia. Omien lasten ratsastus- ja jääkiekkoharrastus onnistuvat. Mänttä-Vilppula on rauhallinen paikka, palvelut ovat lähellä ja asuminen edullista. Vapaa-ajallani maantiepyöräilen ja frisbeegolfaan.

Me etsimme

Meillä pärjäävät TK-Vilmet-henkiset eli oma-aloitteiset, reippaat ja tunnolliset työntekijät.

Me tarjoamme

Tarjoamme mukavan työpaikan, jossa on nykyaikaiset ja modernit koneet. Työntekijällä on mahdollisuutta kehittyä, tarjoamme mahdollisuuksia mm. vapaa-ajan kuntoiluun. Mietimme avoimesti yhdessä asioita. Iso plussa on se, että työntekijät saavat vaikuttaa työhönsä.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Levyseppähitsaaja
Koneistaja
Oppisopimusmahdollisuus

Yhteystiedot

TK-Vilmet Oy

Teollisuustie 14, 35700 Vilppula

Juha Mäkelä
Puh. +358 50 0643 188
juha.makela@tk-vilmet.fi


google maps websites