Viinitupa Vuorenmaja

Viinitupa Vuorenmaja logo.

Viinitupa Vuorenmaja on eurooppalaistyylinen anniskeluravintola keskellä Mäntänvuoren luontoa, ulkoilureittien äärellä, Taidekaupungin yllä. Historiallinen, vuonna 1928 rakennettu Vuorenmaja palvelee kesäaikana viinitupana. Tarjonta koostuu eurooppalaisen keittiön herkuista, oman maahantuonnin laatuviineistä, panimotuotteista ja virvokkeista sekä maistuvista kotileivonnaisista. Ennakkotilauksesta tarjoillaan sveitsiläisen keittiön herkkuja Raclettea ja Fondueta. Ryhmiä palvellaan tilauksesta ympäri vuoden.

Viinitupa Vuorenmajan kokki Sanna Ahola.

Sanna Ahola
Kokki

Toimin pääasiassa kokkina Vuorenmajalla eli työni sisältää ruokien suunnittelua ja valmistamista sekä raaka-ainetilauksia. Huolehdin myös keittiön siisteydestä ja Vuorenmajan kiinteistön ylläpidosta. Tapahtumia, tarjontaa ja markkinointia suunnittelen ja toteutan yhdessä emännän kanssa.

Parasta työssäni on suuruudenhullu pomo, vapaus tehdä töitä itsenäisesti, tilannekomiikka, huippuhyvät työkaverit ja ihanat asiakkaat. Työpaikan tunnelma ja näköalat “vuorelta” ovat myös kohdallaan.

Olen suorittanut catering-alan perustutkinnon koulutuskeskus Salpauksessa ja vartijan perustutkinnon Takk:ssa.

Metsien ja järvien keskellä on ihmisen hyvä olla! Mänttä-Vilppulassa luonto on lähellä ja palvelut sekä harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ympäri vuoden.

Vapaa-ajallani touhuan hevosen kanssa, sienestän ja marjastan sekä liikun muutenkin luonnossa.

Me etsimme

Etsimme tarjoilijaa ja vuoropäällikköä kesän sesonkiin. Olethan ahkera ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy jo jonkin verran aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä? Arvostamme ripeää mutta huolellista työtapaa sekä intohimoa ruokaa ja viinejä kohtaan. Odotamme iloista ja ystävällistä asennetta asiakaspalveluun, joustavuutta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Sinun ei tarvitse (vielä) olla viinien asiantuntija; talon tuotteiden pariin kyllä opetetaan! Viinitupa Vuorenmaja on pääsesonkina 5.6.-13.8. avoinna ma-pe klo 16-22, la klo 12-23 ja su klo 12-20. Kesäsesonki kestää kokonaisuudessaan 29.4.-3.9.2023.

Me tarjoamme

Ennen kaikkea huipputiimin taidekaupungin huipulla! Mutta myös osaamista vastaavan palkkauksen, neuvoteltavissa olevat työajat ja hyväntuuliset asiakkaat sekä mahdollisuuden oppia paljon uutta viineistä.

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Tarjoilija
Keittiöapulainen
Kokki
Sommelier
Ravintoloitsija

Yhteystiedot

Viinitupa Vuorenmaja

Vuorentie 70, 35820 Mänttä

Anu Schuoler
Puh. +358 50 650 48
info@vuorenmaja.fi


iframe html generator