Vilppulan apteekki ja Kolhon sivuapteekki

Vilppulan ja Kolhon apteekkien logot.

Tervetuloa sujuvan ja asiantuntevan palvelun apteekkiin! Saat reseptilääkkeesi sujuvasti, ja lääkkeiden käytössä sinua neuvoo apteekin ammattilainen. Autamme mielellämme myös tarpeisiisi sopivien itsehoitotuotteiden valinnassa sekä neuvomme itsehoitolääkkeiden käytössä. Resepti- ja itsehoitotuotteet voit tilata meiltä nyt myös kätevästi Treetillä.

Apteekin virallinen nimi on Mänttä-Vilppulan 2. apteekki. Toimipisteemme sijaitsevat Vilppulan ja Kolhon taajamissa. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa alueen kantaväestöstä, kesäisin palvelemme myös lukuisia lomailijoita. Työskentelemme MAXX-järjestelmällä ja olemme aktiivinen Avainapteekki.

Vilppulan apteekin työntekijä.

Sari Hämelehto
Proviisori (perhevapaan sijainen)

Työtehtäviini kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, resepti- ja itsehoitoasiakkaiden lääkehoitojen ohjausta, hoitokotien lääketilausten toimittamista, yhteistyötä terveydenhuollon toimijoiden kanssa, koulutusten pitoa sekä esihenkilötyötä apteekkarin apuna.

Työssäni on parasta huippuhyvä työyhteisö, monipuoliset työtehtävät ja mukavat asiakkaat.

Opiskelin lukion jälkeen proviisoriksi Itä-Suomen yliopistossa Kuopiossa. Työvuosien varrella olen suorittanut täydennyskoulutuskursseja ja viimeisimmät opintoni ovat koronavuosilta Jyväskylän yliopistosta, josta valmistuin terveystieteiden maisteriksi.

Lyhyellä kolmen kuukauden kokemuksella Mänttä-Vilppula vaikuttaa mukavalta paikkakunnalta. Vapaa-ajallani harrastan erilaista kuntoiluliikuntaa ja olen mukana urheiluseuratoiminnassa lapseni harrastusten kautta.

Me etsimme

Haemme farmaseuttia tai proviisoria kesälomasijaiseksi Vilppulaan.

Tiimimme on avoin ja innostunut terveydenhuollon toimija.

Asumisjärjestelyissä autamme löytämään sopivan kodin/majoituksen.

Me tarjoamme

Mänttä-Vilppulassa on erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen harrastamiseen, luonto on lähellä ja eläminen edullista.

Vilppulasta on hyvät kulkuyhteydet esimerkiksi Tampereelle, minne pääsee kätevästi junalla tai bussilla ja Jyväskylään ajelee noin tunnissa.

Työskennellään ajan hermolla, kaukana urbaanista kiireestä, idyllisessä kulttuuriympäristössä, inhimillisillä työskentelyajoilla – upeassa työporukassa!

Meillä töitä tekevät

Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Lääketeknikko
Farmaseutti
Proviisori
Apteekkari

Yhteystiedot

Vilppulan apteekki ja Kolhon sivuapteekki

Keskuskatu 5, 35700 Vilppula
Postitie 3, 35990 Kolho

Anu Mikkola
Puh. +358 3 471 6136
anu.mikkola@apteekit.net


google map widget for website