Yrke Kiinteistöt Oy

Yrke Kiinteistöt Oy:n logo.

Yrke Kiinteistöt Oy hallinnoi omistamiaan ja vuokraamiaan kiinteistöjä Mänttä-Vilppulan kaupungin alueella. Yrke huolehtii myös tarvittavien tuotantotilojen rakennuttamisesta. Yhtiön omistaa Mänttä-Vilppulan kaupunki yhdessä paikallisten yritysten kanssa.

Yrke-Kiinteistöt Oy:n kiinteistömestari Teemu Kivinen.

Teemu Kivinen
Rakennusmestari

Päätyöni on alueen yritysten palveleminen toimitiloihin liittyvissä asioissa sekä Yrken omistamien kiinteistöjen kunnossapito ja kehittäminen yritysten tarpeiden mukaisiksi.

Työssäni saan olla monipuolisesti mukana kehittämässä asuinkuntaani yhdessä kaupungin, yrittäjien ja kuntalaisten kanssa. Työyhteisössä töitä tehdään hyvällä yhteistyöllä ja toiset huomioiden, huumoriakaan unohtamatta.

Lukion kävin Mäntässä, jonka jälkeen suuntasin Jyväskylän yliopistoon matematiikan opintojen pariin. Hyvin pian kuitenkin huomasin, että yliopisto ei ollut minua varten ja opinnot siellä saivat jäädä. Lopulta oma ala löytyi rakennustekniikasta ja valmistuin rakennusinsinööriksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Mänttä-Vilppula on ihmisen kokoinen kunta, jossa kaikki tarpeelliset palvelut on helposti saavutettavissa. Harrastusmahdollisuudet on mainiot ja varmasti kaikille löytyy mukavaa omannäköistä tekemistä.

Vapaa-aikani vietän mieluiten perheen parissa, kesäisin mm. mökkeillen ja veneillen.
Yhteisenä harrastuksena lasten kanssa meillä on sirkustoiminta ja toiminkin Mäntän nuorisosirkuksen yhtenä ohjaajana. Tykkään myös itse puuhastella kaikenlaisia rakennushankkeita, joten jatkuvasti on jokin omakin projekti meneillään.

Me etsimme

Monitaitoisia ja oma-aloitteisia kiinteistö -ja rakennusalan tuntevia asiantuntijoita, jotka ovat valmiina sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin alueen elinkeinoelämän kehittämisessä.

Me tarjoamme

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä muuttuvassa ympäristössä. Työympäristömme on innostava, mukava ja joustava, ja tuemme työntekijöidemme kouluttautumismahdollisuuksia ja uuden oppimista.

Meillä töitä tekevät

 

  Toinen aste Alempi korkeakoulututkinto Ylempi korkeakoulututkinto
Hallintosihteeri  
Kiinteistömestari    
Toimitusjohtaja    

Yhteystiedot

Yrke Kiinteistöt Oy

Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä

Otto Huttunen
Puh. +358 50 441 3249
otto.huttunen@mw-kehitys.com

fmovies
embedgooglemap.net